Heel veel keuze!

Het complete assortiment van CIGOHet eigen assortiment van CIGO Korlvinke

U kunt bij ons een ruim assortiment E-Sigaretten vinden van o.a. Eleaf, Joyetech en Justfog.
Daar horen natuurlijk ook Eliquids bij, ook deze hebben wij in ruime mate op voorraad.
Met vele smaken en gradaties

Hieronder een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment Electronische sigaretten en vapers
Justfog P16a Kit

De Justfog P16 is vergelijkbaar met de Q16 van Justfog, maar dan versimpeld. Met name de kindveilige clearomizer maakt het verschil. Deze is niet gemakkelijk open te krijgen en kan dus ook niet lekken. Daarnaast is het mogelijk om bij de vernieuwde clearomizer de luchttoevoer te bedienen door de tank te draaien in plaats van een luchttoevoerring. Ook wijkt het mondstukje iets af, deze is iets breder, namelijk 14 mm. De ingebouwde batterij van de Justfog P16a heeft een capaciteit van 900 mAh en is beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen. De J-Easy 3 batterij is geschikt voor weerstanden vanaf 1.0 Ohm en het voltage is instelbaar tussen de 3.3V en 4.2V. Dit voltage is gemakkelijk instelbaar in 3 waardes, dat maakt de Justfog J-Easy 3 batterij erg gebruiksvriendelijk en daardoor zowel geschikt voor de beginnende als de meer ervaren damper. De P16a clearomizer is vergelijkbaar met de Q16 clearomizer en biedt ook evenveel inhoud: 1,9 ml. De P16a bottom fill clearomizer is voorzien van kindveilige sluiting. De clearomizer met een 510 aansluiting is gemaakt van verchroomd messing en kunststof. Tevens is de Justfog P16a voorzien van een Airflow Control ring voor het instellen van de luchttoevoer, deze is simpel te bedienen door de clearomizer in zijn geheel te draaien. Het ingebouwde Star Shield System is een anti-lek systeem dat ervoor zorgt dat er geen E-liquid in de drip tip komt en niet in de mond kan spatten. De P16a clearomizer wordt standaard geleverd met één coil van 1.6 Ohm. Daarnaast is de Justfog P16a te gebruiken met andere Justfog 14 series coils. Alle coil cylinders uit de 14 series (# 409884 en # 412876) bevatten eerstegraads nichroom draden en zijn thermisch behandeld. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving en maakt de 14 series duurzaam.

Let op! Gebruik nooit een USB-kabel met een telefoonadapter om uw E-sigaret op te laden. De Justfog P16a wordt niet geleverd met een geschikte micro USB-kabel, de Justfog USB-kabel kunt u echter wel bij ons kopen.
Eleaf iCare2 kit 650 mAh

De Eleaf iCare2 is zoals de vorige variant een compacte en comfortabele all-in-one starterset. Qua formaat nét iets groter, de lengte van de iCare2 is 8,6 cm terwijl de originele iCare 7,5 cm hoog is. De Eleaf iCare2 is net zo eenvoudig in gebruik, echter wel voorzien van een strak, moderner design. De geïntegreerde tank met een inhoud van 2 ml is aan de bovenkant te vullen met E-liquid door het mondstukje te verwijderen. Daarnaast is de clearomizer van de Eleaf iCare2 volledig demonteerbaar zodat u de coil kunt verwisselen en zo is de tank gemakkelijk schoon te maken. De Eleaf iCare2 wordt geleverd met een 1.3 Ohm Eleaf IC coil (#407817) voor een optimale Mouth To Lung (MTL) ervaring. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 650 mAh. De Eleaf iCare2 beschikt net als zijn jongere broertje over een batterij-indicator die door middel van drie verschillende kleuren LED's aangeeft wat de status van uw batterij is. Een absolute verbetering is dat de iCare2 voorzien is van een USB-aansluiting aan de zijkant van het apparaat, gemakkelijk op te laden!
Justfog Q16

De Justfog Q16 is het nieuwste model van Justfog. De batterij van de Justfog Q16 set is een kruising tussen een box MOD en een normale batterij. De Justfog J-Easy 9 batterij heeft een compact en handzaam formaat en is voorzien van een batterij indicator. De J-Easy 9 batterij is geschikt voor weerstanden vanaf 1.0 Ohm en heeft een instelbaar voltage tussen de 3.4 en 4.8V. De Justfog Q16 batterij is erg gebruiksvriendelijk waardoor de set geschikt is voor zowel de beginnende als de meer ervaren damper. De Q16 clearomizer lijkt qua uiterlijk veel op de Q14 clearomizer, maar de Q16 clearomizer heeft een net iets grotere inhoud, namelijk 2,0 ml. Daarnaast heeft de Q16 clearomizer een 510 aansluiting. De Justfog Q16 clearomizer is gemaakt van gepolijst chroom en pyrex glas en uitgevoerd met een bottom coil van 100% organisch Japans katoen. Daarnaast is de Justfog Q16 clearomizer, evenals de Q14 clearomizer, voorzien van een airflow control ring voor het instellen van de luchttoevoer.
Joyetech CuBox AIO

De Joyetech CuBox AIO is een stijlvolle All-In-One starterset met een elegant uiterlijk en is verkrijgbaar in vijf moderne kleuren. Dit compacte model is uitstekend geschikt voor de beginnende damper. De CuBox AIO heeft een lengte van 40 mm met een breedte van 22,5 mm. De hoogte van dit model is slechts 87 mm en dat maakt het compact en tegelijkertijd ligt het prettig in de hand. De E-sigaret bevat een ingebouwde 2 ml tank en een 2000 mAh batterij met een totaalgewicht van 104,5 gram. Doordat de batterij en clearomizer samen één geheel vormen, is de CuBox AIO starterset 100 procent lekvrij, handzaam en eenvoudig te bedienen. De clearomizer van de CuBox AIO beschikt over een driptip en zorgt er dankzij de vormgeving voor dat de luchtstroom van de damp de mond optimaal kan bereiken. Aan de bovenzijde van de clearomizer, onder de driptip, is de CuBox AIO voorzien van een Airflow Control waarmee de luchttoevoer naar wens kan worden aangepast. Boven de dampknop is een LED batterij indicator geplaatst, zodat u middels de vijf lichtstreepjes direct kunt zien hoe vol de batterij nog is alvorens u de E-sigaret dient te herladen. Het apparaat kan gebruikt worden met een nieuwe type coil (ProC-BF) van 0.6 Ohm. De set wordt standaard geleverd met twee 0.6 Ohm coils, die ook los bij ons verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe coils zorgen voor het welbekende giertje in de keel bij Mouth To Lung dampen met vrij zachte, smaakvolle dampwolken als resultaat.

Leaf iStick Pico 25 Kit 85W

De ELeaf iStick Pico is wederom een uitbreiding van de ELeaf iStick familie. De ELeaf iStick Pico 25 Kit is voorzien van een variabel voltage, een instelbare temperatuur en verschillende modussen, zoals: VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR-M1, M2, M3). De ELeaf iStick PIco 25 wordt geleverd met Eleaf Ello top fill Clearomizer met 2 ml tank. Daarbij is het enkel nodig om de drip tip te verschuiven om de tank te vullen. Let op! Gebruik bij de Eleaf iStick Pico een 18650 batterij met een maximale ontlading van ten minste 25A. Zoals de Efest 18650 3000 mAh 35A. Dit product maakt gebruik van sub Ohm coils en is derhalve alleen bedoeld voor daarvoor geschikte apparaten.

Joyetech CuAIO D22

De Joyetech CuAIO D22 is één van de beste en meest compacte modellen van Joyetech. Dit nieuwe stijlvolle All-In-One starterset model is nóg praktischer dan zijn voorgangers en heeft een modern uiterlijk. Voor een beginnende damper is dit de ultieme keuze! D22 staat voor de diameter van 22 mm. Wanneer u op zoek bent naar een smallere variant, dan adviseren we de eGo AIO D16 met een diameter van 16 mm. De CuAIO D22 heeft een diameter van 22 mm en is 93 mm hoog. De E-sigaret bevat een ingebouwde 2 ml tank en een 1500 mAh batterij. De clearomizer beschikt over een afneembare driptip en zorgt er dankzij de vormgeving voor dat de luchtstroom van de damp de mond optimaal kan bereiken. Aan de bovenzijde van de clearomizer, onder de driptip, is de CuAIO D22 voorzien van een Airflow Control waarmee de luchttoevoer naar wens kan worden aangepast. Dankzij ingebouwde beveiliging kan een kind het niet zomaar openmaken, want u dient eerst de Airflow Control te sluiten voordat u de bovenkant kunt openen om E-liquid bij te vullen. Het apparaat kan gebruikt worden met een nieuwe type coil (ProC-BF) van 0.6 Ohm. De set wordt standaard geleverd met twee 0.6 Ohm coils, die ook los bij ons verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe coils zorgen voor het welbekende giertje in de keel bij Mouth To Lung dampen met vrij zachte, smaakvolle dampwolken als resultaat.
De set is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren.

Starterkit ZenSations Tobacco.

ZenSations is een cartomizersysteem in een geheel nieuw en inventief jasje. Het is een zeer luxe cartridge-systeem met keuze uit diverse smaken.  Dit systeem onderscheidt zich omdat de smaak constant blijft naarmate de cartridge leeg raakt. ZenSations werkt niet met polyfill maar met een andere samenstelling van stoffen die geen PET bevatten en zeer hitte bestendig zijn. Dit is ook de reden van de consequente smaak afgifte. Een cartridge gaat tot wel 500 puffs mee. Bovendien wordt ZenSations geleverd in een handig en stevig etui, wat vele andere merken niet doen. De batterij is een Li-ion batterij. Ze is aan de buitenkant omwikkeld met een zacht, maar toch stevig kunststof. De e-sigaret ligt lekker in de hand en heeft een automatische accu. Dat betekent dat de accu in werking treedt op het moment dat er een hijsje genomen wordt. Er is dus geen knopje waar op gedrukt hoeft te worden zoals bij een standaard eGo-batterij. Met zijn 350 mAh en zijn gereguleerde 3,7V output, is de ZenSations batterij een aanrader voor eenieder die nu nog met andere ampullen en cartridges werkt. De batterij werkt gereguleerd, zodat ze langer mee kan gaan dan andere 350 mAh batterijen. Opladen duurt ongeveer 4 uur. De batterij is vol als de LED op de voorkant van de batterij uit is. Let op! De LED op de USB lader blijft altijd rood.Het gebruik is zeer simpel. ZenSations is eigenlijk een ‘plug & play’ systeem. De cartridge op de batterij draaien en de e-sigaret is klaar voor gebruik. Super handig dus! Deze sets zijn uitermate geschikt voor iedere starter, maar ook voor de al ervaren damper kan deze set uitkomst bieden. ZenSations biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is ook leuk om cadeau te doen!
ZenSations Angel.

De ZenSations Angel is een echte allemansvriend die geschikt is voor zowel de beginnende als voor de meer gevorderde e-roker.
De beginnende e-roker kan eigenlijk niet veel meer fout doen met dank aan de ZenSationele nieuwe clearomizer techniek die gebruikt is bij de ZenSations Angel. Deze clearomizer heeft geen top coil of bottom coil, maar is voorzien van een coil over de gehele lengte van de clearomizer.
Hierdoor is er weinig tot geen kans op dry hits en/of lekken. Daarnaast heeft de ZenSations Angel een los filter op het mondstuk, waardoor vloeistof of damp opzuigen tot de verleden tijd behoort.
Dit is natuurlijk fantastisch voor de beginnende e-roker, die tevreden zal zijn over zijn/haar eerste e-sigaret, maar ook de wat meer gevorderde e-roker zal ook prima uit de voeten kunnen met deze elektrische sigaret, omdat de Angel een relatief grote dampvorming heeft en een optimale smaakbeleving geeft.
E-Smoking.

E-Smoking cartridges voor de E-Smoking Premium e-sigaret.
Verhouding PG/VG: 70%/30% Aantal: 5 stuks Elke cartridge staat gelijk aan ongeveer 16 sigaretten. E-smoking heeft een naam hoog te houden als het om tabaksmaken gaat.
Ze hebben hun uiterste best gedaan om een aantal smaken te ontwikkelen die wel heel dicht in de buurt komen bij een echte tabaksmaak.
Sinds kort zijn zijn wij official IQOS dealer.

Dus voor de IQOS en de HEETS kunt u voortaan ook bij ons terecht, ze zijn er in drie varianten Amber (normaal) Yellow (light) en Turquoise (mentol).

Kom gerust langs voor info over, THE TOBACCO HEATING SYSTEM IQOS

Cadeaukaarten

Een ruim assortiment cadeaukaarten. Bij CIGO koop je altijd een passend cadeau!

Meer info
Naar de website van CIGO